Tidligere Maies - nu Jordemoderkonsulenterne

Aquagym for gravide

I varmtvandsbassin

Svømmehold for gravide

På holdet instrueres du i stabiliserende øvelser for hele kroppen i varmtvandsbassin og du får en hel masse fødselsforberende information undervejs af jordemoder Kristine Wellendorf. Hver gang afsluttes der med afspændingsøvelser, hvor Kristine lærer jer hvordan vejrtrækningen kan bruges under fødslen.

Holdet er et lille hold på maximum 12-15 gravide, så der er rig mulighed for at stille spørgsmål og tale med jordemoder Kristine undervejs.

Da der kun er få pladser pr. hold, bliver de hurtigt fyldt op, så du skal skynde dig at sikre dig en plads hvis du vil være med.

Vi fejrer at vi nu er blevet til Jordemoderkonsulenterner, og derfor får alle deltagere nu en

GRATIS GOODIEBAG TIL ALLE DELTAGERE
Den bliver udleveret til alle ved holdstart og den indeholder: Varmepude (varmes på fuld effekt i microovn i ca 3 min el alm ovn på ca 80 grader i ca 10 min), bObles bold, strikhue og striksokker til baby, kondomer, brochure fra cellaviva, brochure om bog om vejrtrækning, skrevet af Kristine

Holdet bliver herunder beskrevet og du kan tilmelde dig i tilmeldingsformularen.

ØVELSERNE I VANDET

Øvelserne i varmtvandsbassinet er med til at stabilisere bækkenet.

Der er rigtig mange gravide, der oplever smerter i eller omkring bækkenet.

Gravide har en øget mængde relaxin i kroppen, som gør at leddene i bækkenet og kroppens andre led udfordres igennem hele graviditeten og i tiden efter fødslen. Det er altid bedst at forebygge bækkengener ved at styrke det. Dette gøres bedst ved at lave stabiliserende øvelser i vand,  evt suppleret med stabiliserende øvelser “på land”. Herved styrkes de strukturer, der holder sammen på bækkenet og dette mindsker risikoen for at få smerter.

Ydermere er der en række fordele ved at gå på holdet aquagym for gravide. Væskeophobning i kroppen er meget almindeligt, når man er gravid. Det mindskes markant, når man en gang om ugen bevæger sig i vand. Endvidere oplever mange krampe i benene, når de er gravide. Vores erfaring er at dette er minimalt for de gravide, der går på dette hold.

Det at man laver øvelserne i vand gør, at man ikke provokerer livmoderen så meget til at lave plukkeveer mens man “træner”.

PRIS FOR 8 GANGE AQUAGYM: DKK 1900,-

Næste hold starter Onsdag den 25. Januar 2023 kl 16.45-18.00.

Aquagym for gravide består af 8 x i varmtvandsbassin, instrueret af jordemoder Kristine Wellendorf. Holdet foregår på Sundbyvang, Indgang fra Fussingvej 15, 2300 Kbh S.

Omklædningstiderne er således:
kl 16.45 – 17.00 Omklædning til badetøj (Godt at være klar og gå ind samlet på dette tidspunkt)
Kl 17.00 – 17.40 I bassinet
Kl 17.40 – 17.55 Omklædning til alm tøj

Hvis din termin ligger, så du ikke kan nå mere et helt hold mere, er der mulighed for at tilkøbe 4 gange.

Du kan også følge med på Facebook:

Tilmeld dig Aquagym

*Vi forbeholder os ret til ikke at oprette holdet hvis minimumsantal deltagere ikke opfyldes. Hvis dette sker og du har indbetalt, vil du naturligvis få dine penge retur.
*Der er desværre ikke mulighed for godtgørelse af gange, man ikke har kunnet deltage i.
*Hvis aflysning sker fra vores side vil du modtage godtgørelse for vores aflysning.

Vil du vide mere om

Aquagym for gravide?