SAMARBEJDET MED

BabySam & Cellaviva

Fødselsforberedelse

Klar-parat-baby og live-streaming

Vi har over en årrække afholdt jordemoderfaglige foredrag i BabySams butikker landet over ved deres Klar-Parat-Baby-arrangementer for kommende forældre.

I samarbejde med BabySam og Cellaviva har vi udviklet en række videoer med fødselsforberende og anden vigtigt information, som vi mener alle gravide skal have adgang til.

Jordemoderkonsulenterne er den danske repræsentant for Cellaviva i Danmark, og står for information og opsamling af stamceller fra navlestrengen ved fødsler i Danmark.

Videoerne kan ses som live-streaming og du kan se alle vores sessioner helt gratis her på siden.

Tips til partneren under fødslen

5 tips til at sætte fødslen igang

Jordemoderens tips til fødetasken

De forskellige gode fødestillinger

Din fødsel kommer i flere faser

Graviditet og jordemoderhjælp

Den gode hjemmefødsel

Forstå dine veer og brug dem

Sådan føles den tidlige graviditet

Løsn op med Rebozo derhjemme

Få en god start på amningen

BabySam Udtaler

Fødselsforberedende videoer med jordemødrene fra Cellaviva

Hos BabySam går vi efter at være størst og bedst, når det kommer til de mindste i Norden.

“Vi hos Cellaviva er stolte af at samarbejde med BabySam om at støtte både vordende og nybagte forældre i deres nye kapitel af livet.”

Hos Cellaviva har jordemødrene mange års erfaring inden for deres fag, og gennem vores fælles engagement i tryghed, kvalitet og sikkerhed inviterer Cellaviva & BabySam dig med til online fødselsforberedelse. Gennem videoerne nedenfor, forsøger vi at gennemgå emner omkring forberedelse til en fødsel, herunder graviditet, indledning af fødsler, smerteaflastning, fødestillinger, amning og meget mere.

“Vi håber, du vil elske det lige så meget, som vi gør!”

Cellaviva er skandinaviens største biobank til familieopbevaring af stamceller.

Sammen med Cellaviva ønsker vi hos BabySam at alle skal have kendskab til muligheden for at få opsamlet stamceller fra navlestrengen ved fødslen. Det der opsamles er et restprodukt, der ellers vil blive kasseret.

Hvis man har fået opbevaret sit barns stamceller ved fødslen, har man et familiedepot, som er et biologisk back up, der kan bruges til sygdomsbehandling i fremtiden.

Har du brug for

Et samarbejde med os?