a
d

WE ARE BRUNN

Let’s Work Together

Cookies, privatlivspolitik og samtykker

Om denne cookie politik

Denne cookiepolitik forklarer, hvad cookies er, og hvordan vi bruger dem, hvilke typer cookies vi bruger, dvs. de oplysninger, vi indsamler ved hjælp af cookies, og hvordan disse oplysninger bruges, og hvordan man styrer cookieindstillingerne. For yderligere oplysninger om, hvordan vi bruger, opbevarer og opbevarer dine personlige data, se vores fortrolighedspolitik.Du kan når som helst ændre eller trække dit samtykke fra cookiedeklarationen på vores webstedLær mere om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler personoplysninger i vores fortrolighedspolitik.Dit samtykke gælder for følgende domæne: jordemoderkonsulenterne.dk

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der bruges til at gemme små stykker information. De gemmes på din enhed, når webstedet indlæses i din browser. Disse cookies hjælper os med at få webstedet til at fungere korrekt, gøre det mere sikkert, give bedre brugeroplevelse og forstå, hvordan webstedet fungerer, og til at analysere, hvad der fungerer, og hvor det skal forbedres.

Hvordan bruger vi cookies

Som de fleste af onlinetjenesterne bruger vores hjemmeside førsteparts- og tredjepartscookies til flere formål.  Førstepartscookies er for det meste nødvendige for, at webstedet fungerer korrekt, og de indsamler ikke nogen af dine personligt identificerbare data.  Tredjepartscookies, der bruges på vores websted, er hovedsageligt til at forstå, hvordan webstedet fungerer, hvordan du interagerer med vores websted, holder vores tjenester sikre, leverer reklamer, der er relevante for dig, og alt i alt giver dig en bedre og forbedret bruger erfaring og hjælp til at fremskynde dine fremtidige interaktioner med vores websted.

Hvilke typer cookies bruger vi ?

Væsentlige: ​​
Nogle cookies er vigtige for, at du kan opleve vores websteds fulde funktionalitet. De giver os mulighed for at opretholde brugersessioner og forhindre enhver sikkerhedstrussel. De indsamler eller gemmer ikke personlige oplysninger. For eksempel giver disse cookies dig mulighed for at logge ind på din konto og tilføje produkter til din kurv og tjekke sikkert.
Statistik:
Disse cookies gemmer oplysninger som antallet af besøgende på hjemmesiden, antallet af unikke besøgende, hvilke sider på hjemmesiden der er besøgt, kilden til besøget osv. Disse data hjælper os med at forstå og analysere, hvor godt webstedet fungerer og hvor det skal forbedres.
Marketing:
Vores hjemmeside viser reklamer på de sociale medier. Disse cookies bruges til at personalisere de annoncer, som vi viser dig, så de er meningsfulde for dig. Disse cookies hjælper os også med at holde styr på effektiviteten af ​​disse annoncekampagner.Oplysningerne gemt i disse cookies kan også bruges af tredjepartsannonceudbydere til at vise dig annoncer på andre websteder i browseren.
Funktionelle:
Dette er de cookies, der hjælper visse ikke-væsentlige funktioner på vores hjemmeside. Disse funktioner inkluderer indlejring af indhold som videoer eller deling af webstedets indhold på sociale medieplatforme.
Præferencer:
Disse cookies hjælper os med at gemme dine indstillinger og browsingpræferencer som sprogindstillinger, så du får en bedre og effektiv oplevelse ved fremtidige besøg på hjemmesiden.

Nedenstående liste beskriver de cookies, der bruges på vores hjemmeside.

CookieBeskrivelse
cookielawinfo-checkbox-analyticsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functionalThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessaryThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-othersThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performanceThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policyThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.

Hvordan kan jeg kontrollere cookieindstillingerne?

Hvis du beslutter at ændre dine præferencer senere gennem din browsersession, kan du klikke på fanen “Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies” på din skærm. Dette viser meddelelsen om samtykke igen, så du kan ændre dine præferencer eller trække dit samtykke helt tilbage.Ud over dette giver forskellige browsere forskellige metoder til at blokere og slette cookies, der bruges af websteder. Du kan ændre indstillingerne i din browser for at blokere / slette cookies. For at finde ud af mere om, hvordan du administrerer og sletter cookies, skal du besøgewikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

GDPR

Formålet med GDPR er at beskytte persondata i henhold til gældende lovgivning,Sikre beskyttelse mod misbrug af oplysningerne, tab af personoplysningerne og klientens diskretion og fortrolighed i kontakten med klinikken. For at kunne opfylde kravene til GDPR (generel forordning om databeskyttelse), skal vi bede dig udfylde nedenstående samtykkeerklæring i forbindelse modtagelse af graviditetsrådgivning, svømmeholdsundervisning, akupunktur, barselsbesøg og andre ydelser aftalt med Maies.Vores jordemoderfaglige ydelser foregår med fuld tavshedspligt og dine oplysninger til os opbevares i henhold til persondataloven om individets beskyttelse.Vi indsamler og behandler dine persondata, hvis du fx:Tilmelder dig vores nyhedsbrevBesøger vores hjemmeside
Booker en tid hos os, online, telefonisk eller fysiskTilmelder dig Aquagym. Vi indsamler:NavnAdresseE-mailTlf. nummerOplysninger fra din webbrowser, fx IP-adresse, browsertype og sprog. Såfremt du tilmelder dig Aquagym, eller modtager jordemoderfaglige behandlinger, indhenter vi ligeledes oplysninger som:CPR-nummerFuldstændig journalisering over de behandlinger, som du har fået foretaget hos os.De sundhedsoplysninger, som du selv har afgivet ved en konsultation eller behandling.Foto.

Sådan indhenter vi dine persondata

Vi indsamler dine persondata igennem vores hjemmeside og tredjepartssoftware, gennem formularer på vores hjemmeside, og igennem anvendelsen af cookies til at indsamle data omkring din adfærd.  Du kan dog være i stand til at ændre dine browserindstillinger for at få din browser til at nægte tredjeparts cookies eller angive, hvornår en tredjeparts cookie bliver sendt.  Til håndtering af jordemoderfaglige services samt journalisering bruger vi OneDrive. Her lagres oplysninger om alle kunder, som er oplyst af kunden selv ved bestilling samt efterfølgende ved konsultationer og behandlinger.  Udover de persondata som vi indsamler via vores hjemmeside, anvender vi en række tredjepartssoftware til at indsamle data på denne hjemmeside, fx:  Google Analytics:Giver os adgang til at se din adfærd på vores hjemmeside. Google Analytics indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug via vores hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adfærd. Vi anvender desuden Google Analytics til vores markedsføring og du kan derfor opleve dynamiske annoncer efter du har besøgt vores hjemmeside.  Facebook-pixels:Vi anvender Facebook-pixels, for at kunne forbedre vores annoncer til de besøgende, som har besøgt websitet, og har en Facebook-profil. Igennem Facebook-pixels indsamler vi data om din adfærd på vores hjemmeside.

Samtykkeerklæring vedrørende brug af personlige oplysninger

Jeg giver hermed samtykke til, at Maies må anvende mine personlige data i forbindelse med min deltagelse i graviditetsrådgivning, svømmeholdsundervisning, akupunktur, barselsbesøg og andre ydelser aftalt med JMK. Mine oplysninger bruges udelukkende af jordemoderen for at kunne yde bedst mulig rådgivning til mig. Jeg er bekendt med, at jeg til enhver tid kan tilbagekalde mit samtykke.Jeg giver mit samtykke til at fotos/videoklip af mig, taget efter aftale med mig, kun benyttes til det der aftales hver eneste gang, JMK overvejer at benytte dette. Opbevaringen af disse sker i henhold til persondataloven om individets beskyttelse.Jeg giver mit samtykke til at JMK gerne må sende mig information om JMK’s ydelser, herunder detaljer ang. aquagym for gravide samt ændringer og nye tiltag.

Den registreredes rettigheder

Jeg kan til hver en tid kontakte dataansvarlig i JMK, med forespørgsler om håndhævelse af følgende rettigheder:Retten til indsigt: Jeg har ret til at få indsigt i mine personlige oplysninger, som den dataansvarlige behandler.Retten til berigtigelse: Jeg har retten til at berigtige mine personlige oplysninger, som den dataansvarlige behandlerRetten til at blive glemt/sletning: Jeg har på anmodning, retten til at få slettet mine personlige oplysninger, som den dataansvarlige behandler.Retten til dataportabilitet: Jeg har på anmodning, retten til at modtage mine oplysninger, som den dataansvarlige behandler, i et maskinlæsbart format.Retten til begrænsning af behandlingen: Jeg har ret til at gøre indsigelser og sætte restriktioner for behandlingen af mine personlige oplysninger, som den dataansvarlige behandler.

Samtykke gives af

Dig, når du udfylder tilmeldingsformularen til et af vores hold

Samtykke gives til

Jordemoderkonsulenterne ApS
Højskole Allé 4, 2770 Kastrup
CVR. nr: 40010254