Forevig Liv – Forevig din gravide mave

Få foreviget dit spirende liv i maven

Et minde for livet

I kunstverdenen har kvindekroppen altid været og forbliver konstant et objekt for beundring og et symbol på fertilitet og frugtbarhed.

 

DIN KROP, DIN SKULPTUR

Nu har du muligheden for at skabe en skulptur, der er langt mere unik og personlig end Venus fra Willendorf eller den græske Afrodite. Modellen er ingen andre end dig selv og det spirende liv i din egen mave.

Enhver gravid krop er smuk, stærk og en utrolig skabelse, designet til at udføre mirakler. Hos Jordemoderkonsulenterne ønsker vi at hylde den gravide krop.

Derfor har vi indgået et specielt samarbejde med “Forevig Liv”. I en tryg og afslappet atmosfære kan vi ved hjælp af 3D-scanning hjælpe dig med at bevare en unik replika af din gravide krop, som du kan tilpasse med dit eget finish og design.

Scanning i trygge og rolige rammer

Bestil din figur

3D-scanningen udføres af en af vores jordemødre i Cellavivas lokaler på Raffinaderivej 8, 2300 København S.

I vores behagelige kontoromgivelser udføres 3D-scanninger med omhu af vores erfarne jordemødre. Vi lægger vægt på at skabe en tryg og afslappet atmosfære, hvor du kan føle dig fuldstændigt komfortabel.

 

KONTAKT OS

Du kan booke en tid på telefon 20964386 alle hverdage fra 9-15 eller sende os en e-mail på Mianne@jordemoderkonsulenterne.dk.

Vi ser frem til at samarbejde med dig om at skabe et uvurderligt kunstværk og et smukt minde om en helt særlig tid i dit liv.

forevig liv